rubensheide

Van achter de charmante voorgevel van deze begin 20ste eeuwse burgerwoning toont zich een klein zinken volume. De houten luifel markeert de nieuwe toegang tot de woning. Samen met een hoog volume van functionele nevenruimtes en een geplande overdekte autostaanplaats met buitenberging vormen ze de uitbreiding van het gerenoveerde voorhuis. De rijwoning staat op twee kavels wat het mogelijk maakt om de nieuwe kamers vrijer in de tuin in te planten. Tussen de tuinkamers ontstaan zo verschillende buitenruimtes met eigen karakter (patio, passage, hangtuin). Wisselende lichtinval en lange doorzichten op het omgeven groen zijn een gewenst resultaat.

MTOM Reinaart Vandersloten-1oud en nieuw

MTOM Reinaart Vandersloten-4de achtergevel met zonneterras

KAP WF test website plangrondplan met diverse tuinkamers

MTOM Reinaart Vandersloten-2de informele overdekte achteringang

een diep zitraam

wisselende lichtinval

verbindend doorzicht

de badkamer met inloopdouche en wegloopbad

.