courtyard room Antwerp

Tara and Tim’s courtyard room in the center of Antwerp is designed to amplify nature and light. The project comprises three custom furniture pieces; a bookcase for architects, a flexible shelving system for pots and plants and a bench out of modular drawers that can also be stacked. maat-01

The center of the room is a polished steel plate that reflects two front windows of this row house, giving the illusion of living in a bright corner apartment. It also amplifies greenery on the other side of the courtyard room, while immersing oneself in between.

maat2-01

Under construction

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s